Articole filtrate dupa data: Iunie 2012
Vineri, 22 Iunie 2012 12:02

Secretele vinului de Corcova

Pasionat de viticultura la doar 36 de ani, Serban Damboviceanu a reinviat gloria Corcovei, ale carei vinuri au cucerit, la inceputul secolului trecut, gusturile exigente ale francezilor. Mai multe despre secretele vinurilor de Corcova aflati citind articolul din Income Magazine.


Publicat in Corcova in Mass-Media
Miercuri, 20 Iunie 2012 17:15

Eticheta vinului...

Cand organizam o petrecere la noi acasa, trebuie sa stim cateva reguli de baza in ceea ce priveste vinul, mai ales daca dorim sa ne impresionam invitatii. Cateva vinuri pe care vi le recomandam si noi cu mare drag le gasiti in ultimul numar din revista Secretele bucatariei.


Publicat in Corcova in Mass-Media
Duminica, 03 Iunie 2012 22:04

Corcova, punte peste timp

La inceputul secolului XX, in perioada in care relatiile dintre Franta si Romania infloreau, vinurile Corcova delectau elita romaneasca a vremii si cucereau saloanele selecte din atat de pretentiosul Paris. Despre vinurile Corcova putem spune ca si-au adus partea lor de contributie la intarirea legaturilor culturale si afective dintre Romania si Franta. Se stie ca erau trimise la Paris cu faimosul Orient Express si ca sunt evocate in scrisorile pline de sensibilitate ale lui Marcel Proust.


Publicat in Evenimente
Te afli aici: Evenimente Articole filtrate dupa data: Iunie 2012