Articole filtrate dupa data: Mai 2012
Duminica, 20 Mai 2012 12:35

Pinot Noir, usor de asortat

Daca se intampla ca vinul dumneavoastra favorit sa fie Pinot Noir, aveti o multime de optiuni in ceea ce priveste mancarurile alaturi de care il puteti degusta. Cateva combinatii pe care vi le recomandam si noi cu mare drag le gasiti in ultimul numar din revista Secretele bucatariei.


Publicat in Corcova in Mass-Media
Joi, 17 Mai 2012 12:21

Noile sticle mici de Corcova

Vinurile de Corcova disponibile in sticle de 187 ml contin echivalentul unui pahar de vin, fiind adresate in special hotelurilor din gama "premium", pentru a fi puse la dispozitia clientilor in minibar, precum si liniilor aeriene, urmand a fi oferite in cadrul curselor acestora. Sticlele de 375 ml sunt disponibile in restaurante si baruri, oferind o cantitate de vin suficienta pentru doua pahare, ceea ce le recomanda clientilor ce doresc sa consume o cantitate mica de vin, insa in conditii ideale (de exemplu, la o masa in doi la pranz etc.). De acum, in calatoriile dumneavoastra de business sau de placere, in diferitele hoteluri in care veti poposi sau in diferitele locuri in care veti alege sa luati masa puteti descoperi noile noastre vinuri la sticle mici.


Publicat in Corcova in Mass-Media
Marti, 15 Mai 2012 18:24

Vinuri speciale in sticle speciale

De acum, gasiti vinurile Corcova Cabernet Sauvignon/Merlot 2009 si Corcova Chardonnay 2010 si in sticle mici, de 187 ml si de 375 ml.


Publicat in Corcova in Mass-Media

Asa cum cele mai pretioase esente se imbuteliaza in sticle mici, delicioasele vinuri Corcova se gasesc acum si in sticle de 187 ml si de 375 ml.

Publicat in Corcova in Mass-Media
Te afli aici: Evenimente Articole filtrate dupa data: Mai 2012