Sambata, 29 Octombrie 2011 13:52

Degustare de vinuri Corcova la Exotique

Scris de  Corcova

Va invitam la o noua degustare a vinurilor Corcova, de aceasta data in ambianta plina de farmec a ShowRoom-ului Exotique (Splaiul Unirii, nr. 96, Bucuresti, Sector 4), joi, 3 noiembrie, de la ora 18.00. Sunteti asteptati la o intalnire... exotica, pe tema fascinanta a numerologiei, iar noi vom fi acolo pentru a va rasfata cu vinurile noastre de pe insoritele dealuri mehedintene.
Istoria si povestea sunt numitorul comun pentru vinurile Corcova si decoratiunile interioare de la Exotique. Ne face o deosebita placere sa oferim spre degustare vinurile Corcova in spatiul primitor al ShowRoom-ului Exotique, intr-un veritabil punct de confluenta a culturilor orientale.

Povestea si calitatile de exceptie ale vinurilor Printului Bibescu vor fi puse in valoare de Serban Damboviceanu, cel care a redat podgoriilor de la Corcova stralucirea de odinioara. Va asteptam cu drag la un pahar de vin si de vorba in jurul numerelor despre care se spune ca ne influenteaza destinul, viata, iubirea... (Foto: Stock.XCHNG)

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Evenimente Degustare de vinuri Corcova la Exotique