Evenimente (31)


Luni, 29 Aprilie 2013 18:31

Delicii de la Corcova la Easter Charity Ball

Scris de Corcova

Pentru Corcova a devenit deja o traditie sa-i insoteasca pe participantii la evenimentele speciale, prestigioase care au loc in Romania. Fie ca e vorba de evenimente culturale, fie ca e vorba de evenimente sociale sau mondene, vinurile Corcova sunt prezente, adaugand o nota de savoare si de noblete.
De curand a avut loc Easter Charity Ball, un eveniment care a marcat incheierea campaniei de strangere de fonduri pentru copiii si varstnicii de la Manastirea Petru Voda, initiata de revista Business Woman.
Easter Charity Ball i-a adus impreuna pe toti cei care au contribuit la aceasta campanie, de la sponsori si sustinatori pana la artisti si creatori de moda. Pe scurt, oameni speciali, oameni frumosi si generosi. Delicioasele licori de Corcova au contribuit din plin la crearea unei atmosfere calde si relaxante, desavarsind o seara de neuitat.

Luni, 18 martie 2013, la ora 19.00, la Teatrul Odeon din capitala va avea loc a treisprezecea editie a Galei Premiilor Radio Romania Cultural. Cu aceasta ocazie vor fi celebrate cele mai seminficative realizari ale institutiei in anul 2012. Producatorul de vinuri Corcova Roy&Damboviceanu este partener al acestui important si prestigios eveniment, caruia ii va adauga un plus de savoare, la fel ca anul trecut.
Compania Corcova Roy&Damboviceanu a sustinut mereu arta, fie ca era vorba de muzica, dans, fotografie sau alte genuri. De-a lungul anilor, a sprijin unele manifestari artistice din Romania. Una dintre aceste manifestari de prestigiu este si Gala Anuala a Premiilor acordata de Radio Romania Cultural. Crearea vinului este, la randul ei, o arta, dar Corcova mai are un argument: zestrea culturala a podgoriei fondate de Printul Bibescu in secolul trecut. Sa nu uitam ca multe personalitati culturale din Romania si din Europa au apreciat savoarea vinurilor de Corcova si si-au exprimat, public sau in privat, aprecierea fata de acestea...
Marti, 04 Decembrie 2012 18:59

Intai degustam, apoi alegem vinul potrivit

Scris de Corcova

La Targul de Sfantul Andrei si de Sfantul Nicolae, care a avut loc intre 29 noiembrie si 2 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, iubitorii licorii magice au avut ocazia sa se intalneasca din nou cu vinurile noastre. La standul magazinului online Dacic Cool au fost organizate degustari ale delicioaselor vinuri Corcova, iar cei care le-au onorat nu au regretat niciun moment ca le-au intalnit.
Sambata, 24 Noiembrie 2012 18:25

Degustare de vinuri Corcova la Targul de Cadouri

Scris de Corcova

Intalnirea cu un vin de calitate este, de cele mai multe ori, memorabila. Indiferent daca se intampla intr-un restaurant, in compania unor prieteni dragi sau acasa, in compania iubitei, aroma unui vin special se impregneaza in memoria olfactiva, gustativa si... sentimentala. De aceea, intalnirea cu un vin de Corcova este intodeauna una speciala, caci licorile obtinute in cramele de pe plaiuri mehedintene nu se pot uita...
Poate ca nu ati avut inca prilejul sa va "imprieteniti" cu un vin de Corcova nici la restaurant, nici in magazinele de specialitate. La sfarsit de noiembrie si inceput de decembrie aveti ocazia sa o faceti intr-un mod... sarbatoresc.
Intre 29 noiembrie si 2 decembrie, Sala Palatului din Bucuresti gazduieste Targul de Cadouri. Pe langa numeroasele produse propuse si pregatite de organizatori, pe langa cadourile traditionale de sarbatori pe care le veti gasi aici, la acest targ, la standul magazinului online Dacic Cool, v-am pregatit si noi cateva surprize, si anume degustari de vinuri Corcova.
Luni, 15 Octombrie 2012 10:37

Vinurile Corcova la Good Taste of Bucharest

Scris de Corcova

In week-end-ul care tocmai s-a incheiat, vinurile Corcova au fost prezente la salonul international de delicatese Good Taste of Bucharest, eveniment desfasurat la World Trade Plaza. Vizitatorii au avut ocazia sa deguste toate vinurile noastre, insa putem spune ca marea atractie au reprezentat-o vinurile Cabernet Sauvignon/Merlot si Sauvignon Blanc din noua noastra gama, Jirov, si mai exoticul Syrah de la Corcova. Cu acest prilej, am marcat si faptul ca, incepand de acum, vinurile Corcova pot fi cumparate si online, din magazinul cu produse romanesti Dacic Cool.
Duminica, 03 Iunie 2012 22:04

Corcova, punte peste timp

Scris de Corcova

La inceputul secolului XX, in perioada in care relatiile dintre Franta si Romania infloreau, vinurile Corcova delectau elita romaneasca a vremii si cucereau saloanele selecte din atat de pretentiosul Paris. Despre vinurile Corcova putem spune ca si-au adus partea lor de contributie la intarirea legaturilor culturale si afective dintre Romania si Franta. Se stie ca erau trimise la Paris cu faimosul Orient Express si ca sunt evocate in scrisorile pline de sensibilitate ale lui Marcel Proust.

Aseara, la Teatrul Odeon din Capitala a avut loc Gala Premiilor Radio Romania Cultural, eveniment ajuns la cea de-a douasprezecea editie. Gala a fost un prilej de celebrare a realizarilor marcante din anul 2011 in diferite domenii culturale. Vinurile Corcova au fost si ele prezente la Gala Premiilor Radio Romania Cultural, Corcova Roy&Damboviceanu numarandu-se printre partenerii acestui eveniment de prestigiu.
Prin interesul fata de diverse forme de arta, de la dans si muzica la literatura si fotografie, concretizat in sprijinul pe care Corcova Roy&Damboviceanu se angajeaza sa il ofere unor manifestari precum Gala Premiilor Radio Romania Cultural sau Sambata Sonora (program lunar organizat de Centrul National al Dansului), compania noastra nu face decat sa valorifice mostenirea culturala lasata de Printul Bibescu si de personalitatile care si-au legat numele de Corcova.
Dim lights
Marti, 06 Decembrie 2011 20:16

Vinurile Corcova la Christmas Bazaar

Scris de Corcova

Duminica, 4 decembrie, Centrul Expozitional Romexpo a gazduit Bazarul de Craciun (Christmas Bazaar), evenimentul caritabil organizat anual de Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti (International Women Association of Bucharest), in colaborare cu Exotique. Vizitatorii standului Romaniei au avut ocazia sa deguste si vinurile Corcova, care au insotit de minune preparatele culinare traditionale romanesti.
La invitatia doamnei Pusa Hack, fondatoarea brand-ului Exotique si proprietara magazinelor Exotique, vinurile Corcova au fost inca o data prezente in atat de primitorul ShowRoom Exotique. De aceasta data, degustarea de vinuri Corcova a fost prilejuita de intalnirea informala a membrelor Asociatiei Internationale a Femeilor din Bucuresti (International Women Association of Bucharest), desfasurata ieri, 10 noiembrie.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 21:03

Lansarea vinurilor Corcova Dealul Racoveanu

Scris de Corcova

Aseara, in ambianta primitoare de la Grand Cafe Van Gogh, din Centrul Vechi al Bucurestiului, a avut loc lansarea oficiala a vinurilor premium din noua gama Corcova Dealul Racoveanu. Vedetele serii au fost sortimentele noi de Cabernet Sauvignon-Merlot, Chardonnay si Pinot Noir, care au putut fi degustate, in premiera, de participantii la eveniment.
Pagina 1 din 4
Te afli aici: Evenimente