Articole filtrate dupa data: Septembrie 2012
Joi, 20 Septembrie 2012 17:45

De origine autohtona, Feteasca Neagra

Un vin rosu superior obtinut dintr-o varietate de struguri care a fost cultivata doar pe teritoriul tarii noastre, Feteasca Neagra este o foarte veche varietate de struguri autohtona, avandu-si originea in Moldova si Muntenia. Va invitam sa aflati mai multe despre acest sortiment din cel mai nou numar al revistei Secretele bucatariei si sa aflati astfel la ce mancaruri se potriveste cel mai bine Feteasca Neagra de la Corcova.


Publicat in Corcova in Mass-Media

Traversand cu bine agitata istorie a tinuturilor natale, Feteasca Neagra a ajuns in prezent sa se bucure de un prestigiu tot mai mare, in ciuda unei productivitati relativ moderate. Aceasta este compensata de calitatea vinurilor ce pot fi obtinute, dovada vie fiind Feteasca Neagra lansata de Corcova Roy & Damboviceanu. Soiul autohton cel mai bine cotat de specialisti a gasit aici un climat si un sol ce ii dau o noua si remarcabila infatisare.

Publicat in Recomandari
Vineri, 07 Septembrie 2012 14:41

Vinurile Jirov, tot de la Corcova

Corcova Roy & Damboviceanu anunta lansarea unei noi game de vinuri, numita Jirov. Aceasta este destinata magazinelor de larg consum, fiind prezenta, incepand din luna august, in reteaua MegaImage. Este vorba despre doua vinuri, unul alb - Sauvignon Blanc -, altul rosu - Cabernet Sauvignon/Merlot. Ambele provin din aceeasi podgorie ca celelalte vinuri lansate pana acum - de la Chardonnay pana la Syrah -, poarta tot denumirea de origine controlata Mehedinti - Corcova si sunt produse dupa metodele cele mai exigente, in aceleasi crame, recent modernizate.

Publicat in Recomandari
Te afli aici: Corcova in Mass-Media Articole filtrate dupa data: Septembrie 2012