Miercuri, 09 Noiembrie 2011 21:03

Lansarea vinurilor Corcova Dealul Racoveanu

Scris de  Corcova

Aseara, in ambianta primitoare de la Grand Cafe Van Gogh, din Centrul Vechi al Bucurestiului, a avut loc lansarea oficiala a vinurilor premium din noua gama Corcova Dealul Racoveanu. Vedetele serii au fost sortimentele noi de Cabernet Sauvignon-Merlot, Chardonnay si Pinot Noir, care au putut fi degustate, in premiera, de participantii la eveniment.

Parcursul gustativ-olfactiv a fost insotit si de un itinerariu vizual si sonor, toti cei prezenti fiind invitati de catre Serban Damboviceanu si colegii sai, Elena Chirculescu si Robert Marshall, la o scurta, dar minunata incursiune in locul cu totul deosebit unde, din ingemanarea naturii generoase si a pasiunii oamenilor iau nastere vinurile Corcova. Inzestrate cu inconfundabilul si atat de cautatul gout du terroir, expresie a amprentei profunde a locului, vinurile Corcova isi pastreaza atributele senzoriale unice, care le-au facut celebre in exclusivistul Paris al inceputului de secol XX.
Printre invitatii la evenimentul de lansare s-au numarat nume cu rezonanta in lumea cunoscatorilor de vinuri, precum Sergiu Nedelea, Dan Silviu Boerescu si Cosmin Zidurean.


Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Evenimente Lansarea vinurilor Corcova Dealul Racoveanu